Συστατικά / Υλικά
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε κατσαρόλα ρίχνουμε 400 γρ. γάλα, αλάτι, ζάχαρη, μέλι, κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει βράση.

- Σε ένα μπόλ βάζουμε τα 100 γρ. γάλα και διαλύουμε το κόρν φλάουρ.

- Μόλις πάρει βράση το μείγμα μας προσθέτουμε γάλα- κορν φλάουρ και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει σαν γιαούρτι οχι πηχτο αλλα αραιο.

- Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε το τυρί κρέμα και προσθέτουμε σιγά-σιγά το μείγμα απο την κατσαρόλα μας ανακατεύοντας συνεχώς

- .

- Μόλις ενωθούν όλα τα υλικά προσθέτουμε ότι γεύση απο τις παρακάτω θέλουμε.


- Μεταφέρουμε το σκεύος που τα ενώσαμε σε λεκανίτσα γεμάτη παγάκια, Αφηνουμε για λίγο να παγώσει το μείγμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. και κατοπιν το βάζουμε κατάψυξη. Εγω εβαλα μερεντα και αμυγδαλα καβουρντισμενα...οι επιλογες ειναι δικες σας. Γεύση σοκολάτας: Βράζουμε το νερό και ρίχνουμε ζάχαρη και κακάο. Αφού λιώσει η ζάχαρη προσθέτουμε τα κομμάτια κουβερτούρας. Αποσύρουμε απο την φωτιά, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και το προσθέτουμε στο βασικό μείγμα παγωτού.
Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο YouTube κανάλι μου για περισσότερες νόστιμες συνταγές!
Έλα στο κανάλι μου στο YouTube