Σε σουρωτηρι αφηνουμε για 30 λεπτα με λιγο αλατι τα τριμμενα κολοκυθακια να βγαλουν τα υγρα τους.
Τα στυβουμε καλα με τα χερια μας και τα βαζουμε σε λεκανη μαζι με ολα τα υπολοιπα υλικα,εκτος απο αλευρι και μπεικιν και τα ανακατευουμε με κουταλι.
Κατοπιν προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι μεχρι να ομογενοποιηθουν τα υλικα.
Λαδωνουμε ταψακια με θηκες για μαφινς και τις γεμιζουμε με τον χυλο μας.
Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 30 λεπτα μεχρι να φουσκωσουν και παρουν ενα ροδοκοκκινο χρωμα.







ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια