Ζεσταινουμε αντικολλητικο τηγανι και σωταρουμε το μπεικον.
Μολις αρχισει να βγαινει το λιπος του στο τηγανι προσθετουμε τα πρασα
και σε μετρια θερμοκρασια τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν και γυαλισουν τα πρασα.Τα αφαιρουμε απο την φωτια και τα αφηνουμε κατα μερος.
Σε βαθυ μπολ χτυπαμε το γαλα με τα αυγα ,
Προσθετουμε τα τυρια ανακατευουμε.
Ριχνουμε το ελαιολαδο,και ανακατευουμε και παλι.
Στην συνεχεια προσθετουμε πρασα με μπεικον λιγο ανηθο,αλατακι, πιπερακι ανακατευουμε πολυ καλα.
Τελος προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι με το μπεικιν και ανακατευουμε επισης πολυ καλα
εχοντας ενα πηχτο μιγμα.
Αλειφουμε ατομικα φορμακια με ελαιολαδο και τα γεμιζουμε με το μιγμα.
Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για ενα μισαωρο περιπου (αναλογα το φουρνο) μεχρι να φουσκωσουν και παρουν το αναλογο χρωμα.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως