Σε λεκανη βαζουμε ολα τα υλικα εκτος απο αλευρι και μπεικιν
και ανακατευουμε πολυ καλα.
Τελος προσθετουμε το αλευρι με το μπεικιν
ανακατευουμε πολυ καλα,
και ριχνουμε το μιγμα σε βουτυρωμενη και αλευρωμενη φορμα
και το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170-180 βαθμους στον αερα για 50 λεπτα περιπου αναλογα το φουρνο μας.
Αφαιρουμε το κεικ μολις ψηθει απο το φουρνο το αφηνουμε να σταθει για λιγο
και το αναποδογυριζουμε σε πιατελα.





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως