Το φερνουμε βολτες μεχρι να παρει ελαχιστο χρωματακι.
Στην συνεχεια ριχνουμε πρασο και πιπεριες,
και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν τα λαχανικα.
Αφαιρουμε το τηγανι απο τη φωτια και το αφηνουμε κατα μερος.
Σε μεγαλο μπολ χτυπαμε τα αβγα με τον αυγοδαρτη,
προσθετουμε το βουτυρο,χτυπαμε και παλι.
Προσθετουμε το γιαουρτι ανακατευουμε και παλι.
Προσθετουμε το λουκανικο με τα λαχανικα,τα τυρια,πιπερι λιγο αλατι και ανακατευουμε.
Προσθετουμε λιγο λιγο αλευρι με μπεικιν
εναλλαξ με το γαλα και ανακατευουμε πολυ καλα.
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε τη φορμα μας και ριχνουμε το μιγμα μας.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 45-50 λεπτα (αναλογα τον καθε φουρνο)
Αφου ψηθει αφηνουμε να κρυωσει ελαχιστα και ξεφορμαρουμε σε πιατελα.Τρωγεται πολυ πολυ ευχαριστα και ζεστο και κρυο.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ