Αν σας ειναι βαρετο να πλαθετε ενα ενα μπιφτεκι για δοκιμαστε να φτιαξετε ενα και μονο μπιφτεκι γεμιστο οσο το ταψι που θα το ψησετε..Ευκολη λυση,ωραια εμφανιση (σαν τουρτα) και απο γευση...το κατι αλλο.
Βαζουμε ολα τα υλικα σε μπολ
ριχνοντας λιγο λιγο το νερακι
ζυμωνουμε πολυ καλα μεχρι να αλλαξει χρωμα ο κιμας μας.
Σε ενα ταψακι Νο22 στρωνουμε αντικολλητικο χαρτι και βαζουμε την μιση ποσοτητα κιμα ανοιγοντας με τα χερια μας τον κιμα οσο το ταψακι.
Με ενα πινελο απλωνουμε σε ολη την επιφανεια του κιμα την μουσταρδα και την Bbq σως.
Κατοπιν τοποθετουμε τις τοματες με τις πιπεριες,πασπαλιζουμε λιγη ριγανιτσα και φρεσκοτριμμενο πιπερι.
Στην συνεχεια προσθετουμε τα τυρια.
Τελος κλεινουμε την γεμιση με τον υπολοιπο κιμα οπου με την βοηθεια μιας λαδοκολλας τον ανοιγουμε εκει και τον τουμπαρουμε επανω απο την γεμιση.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 1 ωρα και 10 λεπτα περιπου..Λιγο πριν βγαλουμε το μπιφτεκι απο το φουρνο το αλειφουμε με Bbq σως τριμμενο γκουντα και στολιζουμε με λιγα τοματινια.Κοβουμε σε τριγωνικα κομματια το μπιφτεκι και το συνοδευουμε με τηγανιτες πατατουλες.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΚΙΜΑ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ
ΟΜΕΛΕΤΑ ΑΛΛΙΩΣ!!!