Εξωτερικα μοιαζουν με μπισκοτα,μα δαγκωνοντας τα νομιζεις οτι τρως κεικ. Μισκοτοκεικ με γευση και αρωμα μπανανας και βανιλιας για τους μικρους φιλους που σημερα ηταν η πρωτη τους μερα στο σχολειο. Ιδανικα για το πρωινο και το κολατσιο τους. Δικα σας!!!
Σε βαθυ μπολ βαζουμε τα λαδια τη ζαχαρη τις λιωμενες μπανανες τις βανιλιες
και με το συρμα ανακατευουμε πολυ καλα να ενωθουν τα υλικα.
Στη συνεχεια προσθετουμε λιγο λιγο τη φρυγανια,το μπεικιν
και ζυμωνουμε. Εχουμε ετσι απλα και ευκολα μια ζυμη λαδερη την οποια με την παλαμη μας και μονο απλωνουμε στον παγκο εργασιας μας
και με διαφορα κουπ πατ κοβουμε μπισκοτοκεκακια.
Τα αραδιαζουμε με λιγη αποσταση μεταξυ τους σε λαμαρινα του φουρνου μας,οπου εχουμε στρωσει αντικολλητικο χαρτι
και ψηνουμε στον ηδη προθερμασμενο φουρνο μας στον αερα στους 180 βαθμους για 15 λεπτα μονο (και αναλογα το φουρνο μας) Μολις παρουν ενα χρωματακι στις ακρες ειναι ετοιμα.


ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νηστίσιμα Κουλουράκια με 3 Υλικα ΜΟΝΟ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
PETIT FOUR - ΠΤΙ ΦΟΥΡ