Χτυπαμε στο μιξερ τη ζαχαρη με το βουτυρο μεχρι να γινουν κρεμα.
Προσθετουμε ενα ενα τα αβγα συνεχιζοντας το χτυπημα.
Στη συνεχεια προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι με το μπεικιν τις βανιλιες συνεχιζοντας το χτυπημα μεχρι να τελειωσουν τα υλικα.
Αφου ειναι ηδη ετοιμη η ζυμη μας μαλακη και δεν κολλαει στα χερια μας
την ζυγιζουμε και την χωριζουμε στη μεση.
Παιρνουμε το ενα μερος της ζυμης προσθετουμε το κακαο και ζυμωνουμε
μεχρι η ζυμη μας να γινει ολη ομοιομορφα σοκολα.
Τωρα μπορουμε να ενωνουμε κομματι κομματι ζυμης λευκο και σοκολα και με κουπ πατ να κοβουμε μπισκοτα
η΄να πλεκουμε διχρωμες κοτσιδουλες η΄οποιο αλλο σχεδιο θελουμε.
Τα απλωνουμε σε λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα
και ψηνουμε σε πολυ καλα προθερμασμενο
φουρνο στους 180 βαθμους για 15 λεπτα (και αναλογα το φουρνο μας)
Αφου ψηθουν τα αφηνουμε σε σχαρα να κρυωσουν πολυ καλα




ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια