Βαζουμε ολα τα υλικα σε μια λεκανη εκτος απο το αλευρι και τα ανακατευουμε καλα.
Κατοπιν ριχνουμε λιγο λιγο το αλευρι
μεχρι να εχουμε μια μαλακη και ευκολοπλαστη ζυμη που να μην κολλαει στα χερια.
Παιρνουμε ενα μερος ζυμης και την ανοιγουμε στον παγκο μας απλα με το χερι μας σε παχος μισου εκατοστου,και με διαφορα κουπ πατ κοβουμε τα μπισκοτα
και τα τοποθετουμε στην λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα,
μπορουμε επισης να παρουμε λιγη ζυμη να την πλασουμε σε χοντρο κορδονι και με μαχαιρι να το κοψουμε σε μπουκιες
και να τις βουτηξουμε στο σουσαμι.
Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 15-20 λεπτα.
Τα αφηνουμε να κρυωσουν και τα τοποθετουμε στις μπισκοτιερες μας.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ