Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψει κανεις την θεικη,φανταστικη γευση και αρωμα του συγκεκριμενου brownies. Απολαυστε το!!!
Σε μπεν μαρι λιωνουμε τις κουβερτουρες με το βουτυρο σε μετρια θερμοκρασια αφου τα εχουμε κοψει σε κομματια.

Στο μιξερ χτυπαμε την ζαχαρη με τα αυγα για 3 λεπτα περιπου μεχρι να αφρατεψουν.
Κατοπιν προσθετουμε στο μιγμα των αυγων τις λιωμενες κουβερτουρες συνεχιζοντας το χτυπημα,την εσανς βανιλιας
και τελος προσθετουμε το αλευρι με τα φουντουκια
και με πλαστικη σπατουλα ανακατευουμε απαλα απο κατω προς τα επανω μεχρι να ενωθουν αλευρι με φουντουκια με το υπολοιπο μιγμα.
Σε ταψακι Νο26 αλειφουμε με βουτυρακι και προσθετουμε το μιγμα.
Προθερμαινουμε το φουρνο μας στους 200 βαθμους,και ψηνουμε στους 180 βαθμους για 20 λεπτα μονο.
Οταν βγει απο τον φουρνο αφηνουμε λιγο να σταθει και κοβουμε σε κομματια..σερβιρουμε με μια μπαλα παγωτο αν θελουμε που ταιριαζει απολυτα.





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ