 Σε κατσαρολα βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει και προσθετουμε το κρεας να σωταριστει μεχρι να παρει ενα ελαφρυ χρωμα απο ολες τις πλευρες του.
Σε κατσαρολα βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει και προσθετουμε το κρεας να σωταριστει μεχρι να παρει ενα ελαφρυ χρωμα απο ολες τις πλευρες του. Τοτε προσθετουμε το κρεμμυδι με το σκορδο και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθει το κρεμμυδι.
Τοτε προσθετουμε το κρεμμυδι με το σκορδο και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθει το κρεμμυδι. Στην συνεχεια προσθετουμε τα καροτα και τα σωταρουμε ολα μαζι.
Στην συνεχεια προσθετουμε τα καροτα και τα σωταρουμε ολα μαζι. Τελος προσθετουμε τα τοματακια,βραστο νερο ισα να σκεπαζει το κρεας,πιπερι,μπουκοβο και σιγοβραζουμε το φαγητο για μιση ωρα.
Τελος προσθετουμε τα τοματακια,βραστο νερο ισα να σκεπαζει το κρεας,πιπερι,μπουκοβο και σιγοβραζουμε το φαγητο για μιση ωρα. Στην μιση ωρα προσθετουμε τα φασολια οπου τα εχουμε νεροβρασει και σουρωσει για 15 λεπτα,τη δαφνη,τον μαιντανο.
Στην μιση ωρα προσθετουμε τα φασολια οπου τα εχουμε νεροβρασει και σουρωσει για 15 λεπτα,τη δαφνη,τον μαιντανο. Συνεχιζουμε το βρασιμο του φαγητου μεχρι να βρασουν κρεας και φασολια,τελος προσθετουμε και το αναλογο αλατι.
Συνεχιζουμε το βρασιμο του φαγητου μεχρι να βρασουν κρεας και φασολια,τελος προσθετουμε και το αναλογο αλατι. 
  
  
  
  
                
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ