Choco Hell Dessert Προκειται για ενα σοκολατενιο μασιφ γλυκο ψυγειου που και τουρτα μπορεις να τo πεις... Με αφρατη βελουδινη κρεμα, επικαλυψη γκαναζ και βαση καριοκα.. Αυτο το γλυκο θα σας ξετρελανει σας το εγγυωμαι!!!! Δικο σας!!!
Σε μπεν μαρι λιωνουμε το βουτυρο
και προσθετουμε στην συνεχεια τα αυγα ανακατευοντας με τον αυγοδαρτη.
Κατοπιν προσθετουμε την αχνη με το κακαο ανακατευουμε καλα και αφαιρουμε απο τη φωτια το σκευος.
Προσθετουμε στην συνεχεια τα μπισκοτα,
τους ξηρους καρπους
και τελος το κονιακ.
Κανουμε ενα πολυ πολυ καλο ανακατεμα
και προσθετουμε το μιγμα σε αποσπωμενη φορμα Νο .24 Στρωνουμε ομοιομορφα το μιγμα σε ολη την φορμα και παγωνουμε στην καταψυξη μεχρι να ετοιμασουμε την κρεμα.
Χτυπαμε το τυρι κρεμα στο μιξερ μεχρι να αφρατεψει,
Προσθετουμε το ζαχαρουχο και τα χτυπαμε μαζι για λιγο να ενωθουν.
Προσθετουμε την λιωμενη ζελατινη,
χτυπαμε για λιγο και τελος προσθετουμε την λιωμενη κουβερτουρα με το λιωμενο βουτυρο
και χτυπαμε μεχρι να δουμε μια πηχτη κρεμα μους.
Στρωνουμε τη μους πανω απο την παγωμενη βαση ομοιομορφα και παγωνουμε παλι το γλυκο μας στη καταψυξη.
Σε κατσαρολακι βαζουμε την κρεμα γαλακτος με την κουβερτουρα ανακατευοντας μεχρι να εχουμε ενα λειο σοκολατενιο μιγμα,
προσθετουμε το βουτυρομε μια πρεζα αλατι
ανακατευουμε και αφηνουμε να πεσει η θερμοκρασια της και κατοπιν την βαζουμε στη συντηρηση του ψυγειου μας να παγωσει ελαφρα.
Αφαιρουμε το γλυκο απο την καταψυξη και απλωνουμε την γκαναζ σε ολη την επιφανεια του γλυκου.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη