Υπεροχα cupcakes με βουτυροκρεμα, μυρωδατα με εσανς βανιλιας και γεμιση μαρμελαδας για καθε περισταση σας. Ευκολα οικονομικα και γρηγορα στην παρασκευη τους. Απολαυστε τα!!!
Βαζουμε στον καδο του μιξερ το βουτυρο με την κρυσταλλικη ζαχαρη και τα χτυπαμε μεχρι να ασπρισουν και αφρατεψουν.
Προσθετουμε ενα ενα τα αυγα
την εσανς βανιλιας και τα χτυπαμε μεχρι να ενσωματωθουν.Προσθετουμε το αλευρι με το μπεικιν χτυπαμε λιγο να ενωθουν και τελος.
Παιρνουμε τα ειδικα ταψακια τοποθετουμε τις χαρτινες θηκες,
και ριχνουμε απο λιγο μιγμα ισα να καλυψουμε τον πατο ( 1/2 κ.σουπας)
προσθετουμε την μαρμελαδα
και καλυπτουμε με το υπολοιπο μιγμα.(Κοιταμε να ισομοιρασουμε το μιγμα σωστα και στις 12 θηκες για να μας φτασει) Δεν τις γεμιζουμε πολυ γιατι θα φουσκωσουν κιολας.
Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 15-18 λεπτα αναλογα τον φουρνο μας,μεχρι να ροδισουν.
Για την βουτυροκρεμα χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο με την ζαχαρη αχνη καλα
προσθετουμε την εσανς
και οταν δουμε οτι ειναι αφρατο και ελαφρυ το μιγμα ειναι ετοιμο.
Αν θελουμε μπορουμε με λιγο χρωμα ζαχαροπλαστικης της αρεσκειας μας να την χρωματισουμε.
Την βαζουμε σε κορνε ζαχαροπλαστικης και διακοσμουμε τα κεκακια μας.





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ