Η πιό Γρήγορη, Εύκολη και Πεντανόστιμη Πάστα Ταψιού που έχεις φτιάξει !!! Με ελάχιστα Υλικά ΣΟΥΠΕΡ Οικονομική σε 5-10 λεπτάκια έτοιμη για το ψυγείο κι έχεις ένα Φανταστικό γλυκάκι έτοιμο για την Οικογένειά σου. Μπορεί να γίνει και μιά Πανέμορφη Τούρτα Γενεθλίων. Καλη Επιτυχια !!!
Αναμιγνυουμε σε μπολ το γαλα με το κονιακ.
Βουταμε ενα ενα σαβαγιαρ στο γαλα στιγμιαια
και το στρωνουμε σε ταψι Νο35χ25 συνεχιζοντας την ιδια διαδικασια μεχρι να καλυψουμε μια στρωση για βαση του γλυκου μας.
Σε ενα μπολ χτυπαμε την παγωμενη κρεμα γαλακτος σε σαντιγι.
Χωριζουμε στην μεση την σαντιγι και στο ενα μερος προσθετουμε την λιωμενη κουβερτουρα την μιση ποσοτητα σπασμενα μπισκοτα και ενα μερος απο τα μινι σοκολατακια,και ανακατευουμε.
Στην υπολοιπη σαντιγι προσθετουμε τα υπολοιπα μπισκοτα,ενα μερος απο τα μινι σοκολατακια
(κραταμε λιγα σοκολατακια για διακοσμηση)και ανακατευουμε .
Στρωνουμε την λευκη σαντιγι επανω απο τα σαβαγιαρ.
Καλυπτουμε απο πανω με μια στρωση σαβαγιαρ οπου τα εχουμε βρεξει πρωτα στο γαλα
και τελος καλυπτουμε τα σαβαγιαρ με την υπολοιπη σαντιγι σοκολατας.
Διακοσμουμε την παστα αναλογα το γουστο μας,ειτε με λιωμενη σοκολατα ειτε με σαντιγι
πασπαλιζοντας τα μινι σοκολατακια.
Παγωνουμε το γλυκο μας τουλαχιστον 3-4 ωρες στο ψυγειο και μετα το απολαμβανουμε.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα