Παιρνουμε την φετα και την βουταμε πρωτα στο αβγο να καλυφθει απο ολες τις
πλευρες.
Στην συνεχεια την βουταμε στο αλευρι να καλυφθει απο ολες τις πλευρες.
Κατοπιν την βουταμε παλι στο αβγο.
Και τελος την βουταμε μεσα στο σουσαμι να καλυφθει παντου.
Εχουμε ζεστανει το καλαμποκελαιο σε αντικολλητικο τηγανι και την τηγανιζουμε και απο τις δυο πλευρες
μεχρι να παρει ενα χρυσοκιτρινο χρωμα.
Την τοποθετουμε σε πιατο την γαρνιρουμε απο πανω με μελι και την σερβιρουμε ζεστη.

ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα