Σε αλατισμενο νερο που βραζει ριχνουμε τα φιογκακια μας
τα ανακατευουμε λιγο στην αρχη για να μην μας λασπωσουν
και τα βραζουμε al dente.
Μολις βρασουν τα κρυωνουμε με νερο βρυσης τα σουρωνουμε και τα αφηνουμε στην ακρη.
Σε μπολ κοβουμε ολα τα λαχανικα μας.
Βαζουμε στο μουλτι το γιαουρτι,το τυρι κρεμα,μουσταρδα,κετσαπ ελαιολαδο και τα χτυπαμε να γινουν μια παχυρευστη κρεμα.
Βαζουμε σε μεγαλη σαλατιερα τα ζυμαρικα μας.
Προσθετουμε τα λαχανικα,
ριχνουμε την κρεμα,
αλατι, μπολικο φρεσκοτριμμενο πιπερι
ανακατευουμε πολυ καλα και ειναι ετοιμη για καταναλωση.Γαρνιρουμε με κρεμα βαλσαμικου ξυδιου.








ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη