Σε μπολ βάζουμε το γιαούρτι,προσθέτουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και ανακατεύουμε με 1 Σπάτουλα.
Στη Συνέχεια προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα και τη μισή ποσότητα απο το παστέλι και ανακατεύουμε καλά.
Παιρνουμε ατομικα ποτηρακια και μοιραζουμε το γλυκο μας.
Για το γαρνιρισμα του γλυκου βαλτε το δικο σας στυλιστικο και γευστικο γουστο.
Εγω εβαλα καραμελωμενο ζαχαρουχο,τριμμενα μπισκοτα και την υπολοιπη ποσοτητα παστελι.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα