Διαχειριστειτε τα λαχανικα περαν της μαγειρικης και στη ζαχαροπλαστικη και το αποτελεσμα θα σας ενθουσιασει..οπως το συγκεκριμενο αφρατο,πεντανοστιμο και μυρωδατο κεικ που σας προτεινω.
Βαζουμε στον καδο του μιξερ ζαχαρη,βουτυρο και τα χτυπαμε για λιγο να ενωθουν.
Στην συνεχεια προσθετουμε ενα ενα τα αβγα συνεχιζοντας το χτυπημα των υλικων.
Εχουμε στιψει πολυ καλα τα λαχανικα μας με τα χερια απο τα νερα τους,και τα προσθετουμε μαζι με ολα τα μυρωδικα στο μιγμα.
Κατοπιν προσθετουμε εναλλαξ αλευρι με γαλα συνεχιζοντας το χτυπημα.
Τελος προσθετουμε τις σταγονες κουβερτουρας
Τα καρυδια, και με μια μαριζ πλαστικη ανακατευουμε πολυ καλα το μιγμα.
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε πολυ καλα φορμα διαστασεων (Νο28) και ριχνουμε το μιγμα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 1 ωρα και 5 λεπτα περιπου (αναλογα το φουρνο μας) στους 170 βαθμους στις αντιστασεις.Αφηνουμε το κεικ να κρυωσει 15 με 20 λεπτα και το τοποθετουμε σε πιατελα διακοσμωντας το με γλασο η' ζαχαρη αχνηTip: Βραστε αν θελετε 1 με 2 βολβους παντζαριου..και φτιαξτε το γλασο με το κοκκινο ζουμι τους και την αχνη ζαχαρη για πιο ομορφο αποτελεσμα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ
Βασιλοπιτα Κέικ Αφρατη και Πανεύκολη