Καθαριζουμε,πλενουμε,και στραγγιζουμε το σταφυλι στο τρυπητο
και στη συνεχεια το ριχνουμε στην κατσαρολα,απο πανω τη ζαχαρη και τελος το νερο.
Αφηνουμε να βρασει σε μετρια προς χαμηλη φωτια.(Ξαφριζουμε οταν χρειαζεται)
Αφου δουμε οτι το γλυκο μας εχει δεσει,ριχνουμε το χυμο λεμονιου τη βανιλια τα καβουρντισμενα αμυγδαλα και το κατεβαζουμε απο τη φωτια.

ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟ!!!
ΚΥΔΩΝΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ!!!
ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ!!!