Εξαιρετικα πεντανοστιμη και γρηγορη ταρτα με κρεμωδη γεμιση και με το υπεροχο
τραγανο φυλλο σφολιατας της Alfa απογειωνουν γευστικα τον ουρανισκο!!!
Απολαυστε την!!!
Για μια ταρτιερα 28 εκ.
30
Μερίδες: 8 ατομα
Πολύ εύκολο
Συστατικά
σφολιάτα 1 φυλλο της Alfa
γκουντα 150 γρ.τριμμενο
κεφαλοτυρι 150 γρ. τριμμενο
φέτα 150 γρ. τριμμενη
τυρι κρεμα 250 γρ. μασκαρπονε
κρεμα γαλακτος 100 ml
ντοματίνια 8 κομμενα στα δυο
αβγα 2
mix πιπεριων φρεσκοτριμμένο
ριγανη 3 πρεζες
μοσχοκαρυδο 2 πρεζες
αλατι ελαχιστο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε μπολ βαζουμε τα αυγα την κρεμα γαλακτος το τυρι κρεμα και τα ανακατευουμε καλα.
Στην συνεχεια προσθετουμε λιγα λιγα τα τυρια ανακατευοντας
τα μυρωδικα ανακατευουμε πολυ καλα και τα αφηνουμε στην ακρη.
Εχουμε ξεπαγωσει την σφολιατα βασει των οδηγιων της συσκευασιας.Απλωνουμε την σφολιατα σε αντικολλητικη ταρτιερα αν οχι αντικολλητικη τοτε την αλειφουμε με βουτυρακι.Την στρωνουμε ομοιομορφα στην ταρτιερα καλυπτοντας και τα πλαινα μεχρι επανω.
Τα περισσευματα τα κοβουμε με μαχαιρι,δεν τα πεταμε τα ζυμωνουμε παλι και βαζουμε λιγη γεμιση και φτιαχνουμε μια ατομικη τυροπιτα.
Απλωνουμε ομοιομορφα την γεμιση επανω στο φυλλο,
απλωνουμε και τα ντοματινια,πασπαλιζουμε με λιγη ριγανη και πιπερακι και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 30 λεπτα μεχρι να ψηθει η σφολιατα και κανουν κρουστα τα τυρια.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 21 Σεπτεμβρίου 2016
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο