Ναι η καλυτερη σοκολατοπιτα που θα εχετε φαει..δεν μπορω να πω τιποτε αλλο γιατι τα λογια ειναι περιττα για το συγκεκριμενο γλυκισμα... Απολαυστε το...!!!
Βαζουμε την κατσαρολα μας στη φωτια και προσθετουμε το βουτυρο,το κακαο,το νερο,την ζαχαρη
και ανακατευουμε
μεχρι να λιωσουν καλα τα υλικα μας. αφαιρουμε απο την φωτια προσθετουμε το κονιακ και ανακατευουμε. Απο το μιγμα αυτο κραταμε μισο ποτηρι νερου στην ακρη οπου θα το χρειαστουμε αργοτερα.
τους κροκους
και ανακατευουμε πολυ καλα.
Ανακατευουμε μεσα στο αλευρι το μπεικιν και τα προσθετουμε στο μιγμα μας ανακατευοντας πολυ καλα.
Προσθετουμε την μιση ποσοτητα και αρχιζουμε με μια σπατουλα να ανακατευουμε απο κατω προς τα επανω..
τελος προσθετουμε και την υπολοιπη μαρεγκα ανακατευουμε πολυ καλα
Εχουμε βουτυρωσει καλα ενα ταψι 34χ26εκ. ριχνουμε το μιγμα
και ψηνουμε για 30-35 λεπτα (αναλογα τον φουρνο μας) στους 180 βαθμους στον αερα.
Αφου ψηθει αφηνουμε να κρυωσει καλα.
Ετοιμαζουμε το σιροπι μας βαζοντας ολα τα υλικα στην κατσαρολα,ανακατευουμε να λιωσει η ζαχαρη και σταματαμε το ανακατεμα.Απο την ωρα που αρχιζει ο βρασμος κραταμε 5 λεπτα
και σιροπιαζουμε σιγα σιγα ολη την επιφανεια του γλυκου.
Περιμενουμε λιγο να τραβηξει το σιροπι και κατοπιν ριχνουμε την σοκολατα το μισο ποτηρι που ειχαμε κρατησει απο την αρχη.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ