Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ !!! Ναι, είμαι τόσο ΣΙΓΟΥΡΗ και τόσο ΠΕΡΗΦΑΝΗ γι αυτή την Συνταγή μου !!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ Νοστιμιάς Τυρόπιτα, Θεοτράγανη με βελούδινη Γέμιση και Υπέροχα Τυρια. που σε κάθε μπουκιά απολαμβάνετε και μια μοναδική εμπειρια απο Σουπερ Τυρένια γεύση και θελεις ξανα και ξανα και ξανα... Φτιάξτε την για την Οικογένεια η τους Καλεσμένους σας και θα σας τη ζητούν σε κάθε τραπέζι που κάνετε. Ιδανική για όλες τις ώρες και κάθε περίσταση.
Σε ένα μπόλ βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης,τυρί φέτα,γκούντα,τυρί κρέμα
τα αυγά μας που έχουμε ήδη χτυπήσει ελαφρά,
και το φρεσκοτριμμέμο πιπέρι μας.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και η γέμιση είναι έτοιμη.
Τώρα μέσα στην τριμμένη φρυγανιά προσθέτουμε την παρμεζάνα
και ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε πολύ καλά ένα ταψί 40χ29cm
πασπαλίζουμε με το μίγμα φρυγανιάς-παρμεζάνας.
Στρώνουμε σουρωτά το πρώτο φύλλο, ραντίζουμε με ελαιόλαδο
και πασπαλίζουμε με φρυγανιά και παρμεζάνα.Αυτό το κάνουμε σε κάθε φύλλο που στρώνουμε, 5 απο κάτω και 5 απο πάνω.
Ρίχνουμε τη γέμιση και την απλώνουμε ομοιόμορφα στο ταψί μας.
και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 5 σουρωμένα φύλλα
επαναλαμβάνοντας το ραντισμα των φυλλων και το στρώσιμο μιγματος παρμεζανας-φρυγανιας για καθ ενα απο αυτα.
Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια
Ραντίζουμε με ελαιόλαδο
και λίγο νεράκι,
φρυγανια και παρμεζάνα
Θα ψήσουμε την πίτα μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον Αέρα για 45 περίπου λεπτά(ανάλογα το φούρνο μας).
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΣΟΥΦΛΕ