Υπέροχη παραδοσιακή ΦΑΒΑ για οσους αγαπανε τα οσπρια!
Αφου καθαρισουμε και πλυνουμε καλα την φαβα,την βαζουμε στην κατσαρολα με λιγο νερο,κι ενα καθαρισμενο και χαραγμενο κρεμμυδι σταυρωτα στο κεντρο της κατσαρολας και την αφηνουμε να σιγοβρασει αρκετα,προσεχοντας αν σωθει το νερακι να προσθεσουμε.
Αφου βρασει βαζουμε στο μουλτι ενα μερος και τη χτυπαμε
και συνεχιζουμε το ιδιο εως οτου τελειωσει το υλικο μας.



ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ