Σε λεκανη βαζουμε το ηλιελαιο με την ζαχαρη και τα χτυπαμε με το συρμα,
προσθετουμε τα αυγα,
το γιαουρτι χτυπαμε,
ριχνουμε το γαλα με την σοδα,
το αλατι την βανιλια
τις μπανανες τα καρυδια τις σταγονες σοκολατας ανακατευοντας συνεχως
και τελος το αλευρι με το μπεικιν
ανακατευουμε καλα,
και το προσθετουμε σε καλα βουτυρωμενη και αλευρωμενη φορμα στρογγυλη 24 πλατος επι 14 υψος η'οποια εχετε και βολευεστε εσεις
και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στις αντιστασεις στην τελευταια σχαρα στους 170 βαθμους για 1 ωρα περιπου.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ