Σε βαθυ μπολ ριχνουμε το αραβοσιτελαιο με τη ζαχαρη και ανακατευουμε ζωηρα με τον αβγοδαρτη μεχρι να λιωσει η ζαχαρη.
Κατοπιν προσθετουμε το ξυσμα απο πορτοκαλι και λεμονι και τα υπολοιπα μυρωδικα.
Ανακατευουμε και προσθετουμε τα τριμμενα μηλα.
Ανακατευουμε και παλι προσθετοντας λιγο λιγο αλευρι με τον χυμο πορτοκαλιων.(το μπεικιν το εχουμε ανακατεψει μεσα στο αλευρι)
Τελος προσθετουμε τις σταφιδες και ανακατευουμε πολυ καλα.
Ριχνουμε το μιγμα σε πολυ καλα λαδωμενη φορμα και αλευρωμενη Νο26
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο σε αντιστασεις στους 170 βαθμους για 1ωρα(αναλογα το φουρνο μας)
Αφηνουμε το κεικ να κρυωσει 15 λεπτα και ξεφορμαρουμε σε πιατελα.
Πασπαλιζουμε με ζαχαρη αχνη.



ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ