Ενα ιδιαιτερο κεικ σε γευση και αυτο χαρη στην υπεροχη κρεμα βαλσαμικου φραουλα που θελησα να δοκιμασω,μιας και πριν απο αρκετες ημερες δεχτηκα δωρο τα νεα προιοντα της BRAVA. Ευχαριστω παρα πολυ την Mediterranean Foods Sa Brava. Απολαυστε το!!!
Σε μπολ βαζουμε ολα τα υγρα υλικα ανακατευουμε με συρμα
και τελος προσθετουμε βανιλιες,μπεικιν,αλευρι
και ανακατευουμε μεχρι να ομογενοποιηθουν τα υλικα..θα εχουμε ενα σχετικα σφιχτο μιγμα.
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε μια μακροστενη φορμα διαμετρου 36 επι 13 η'οποιο αλλο σχημα φορμας θελουμε και ριχνουμε το μιγμα.
Το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους.Ειναι ετοιμο οταν βυθισουμε στο κεντρο του κεικ την λαμα ενος μαχαιριου και βγει καθαρη.
Στο μιξερ προσθετουμε ολα τα υλικα για την επικαλυψη μεχρι να γινει μια αφρατη κρεμα.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ
Βασιλοπιτα Κέικ Αφρατη και Πανεύκολη