Απο τα καλυτερα γευστικοτερα κοτομπιφτεκια που εχετε δοκιμασει ποτε. Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψει κανεις την νοστιμια τους,το μονο που εχετε να κανετε ειναι να τα δοκιμασετε.. Απολαυστε τα!!!
Σε λεκανη βαζουμε τον κιμα με τις τριμμενες φρυγανιες
και ολα τα υπολοιπα υλικα.
Ζυμωνουμε πολυ καλα και τοποθετουμε στο ψυγειο για 1 ωρα τουλαχιστον.
Ζυγιζουμε καθε κομματι που θα πλασουμε σε μπιφτεκι να ειναι 150 γρ.περιπου.
Ανοιγουμε καθε κομματι αλειφουμε με κετσαπ και μουσταρδα οπου τα εχουμε κανει mix
προσθετουμε ενα κομματι μπεικον και ενα κομματι τσενταρ
διπλωνουμε-κλεινουμε την γεμιση καλα και τα απλωνουμε σε ταψακι.
Προσθετουμε λιγο νερακι και ελαχιστο ελαιολαδο
και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδοκοκκινισουν τα μπιφτεκια μας και απο τις δυο πλευρες.
Συνοδευουμε με σαλατα εποχης,πατατες τηγανιτες και μια σως απο γιαουρτι,μαγιονεζα,λιγη μουσταρδα με κετσαπ και καπνιστη παπρικα.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΚΙΜΑ