Ενα απλο μα πεντανοστιμο φαγητο που μπορει να σταθει ανετα σε καθε περισταση,με ολοκληρο κοτοπουλο η'κομμενο σε πα'ι'δακια το οποιο και προτεινω,με χρυσαφενιες πατατες ολα λουσμενα με σαλτσα πορτοκαλιου, λεμονιου, μουσταρδας και σκορδου. Απολαυστε το!!!
Καθαριζουμε πλενουμε και κοβουμε τις πατατες μας και τις στρωνουμε στο ταψι μας.
Ριχνουμε αλατι,πιπερι,ριγανη και τις ανακατευουμε καλα.
Εχουμε πλυνει καλα τα κομματια κοτοπουλου τα εχουμε αλατισει,πιπερωσει, ριγανισει εχουμε ριξει και το καρυ τα ανακατευουμε καλα και τα στρωνουμε πανω απο τις πατατες,σκορπαμε απο πανω και το ψιλοκομμενο σκορδο.
Σε σεικερ χτυπαμε το ελαιολαδο,τον χυμο λεμονιων,πορτοκαλιων και την μουσταρδα και περιχυνουμε επανω στο φαγητο να παει παντου.
Προσθετουμε και λιγο νερακι και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους
μεχρι το φαγητο μας να ροδοκοκκινισει.





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ