Υπέροχοι Αφράτοι Κουραμπιέδες που πραγματικά Λιώνουν στο στόμα και δέν Κολλάνε την ώρα που τους Τρώτε. Με πλούσια Υλικά και Αξεπέραστο σε γεύση και Αρωμα Βούτυρο Γάλακτος. ΧΩΡΙΣ Αυγά, ΧΩΡΙΣ Διογκωτικά Υλικά,Δοκιμάστε να τους φτιάξετε φέτος και δέν θα το μετανοιώσετε.
Χτυπαμε στο μιξερ για 10 λεπτα περιπου το βουτυρο με την ζαχαρη μεχρι να αφρατεψει το μιγμα και ασπρισει.
Στην συνεχεια προσθετουμε το ρουμι,το αλατι τις βανιλιες χτυπαμε για λιγο και σταματαμε το χτυπημα.
Αδειαζουμε το μιγμα σε λεκανιτσα και προσθετουμε το αλευρι με τα αμυγδαλα.
Ζυμωνουμε τους κουραμπιεδες ωστε να εχουμε μια ζυμη μαλακη και βουτυρατη που δεν κολλαει στα χερια.
Ζυγιζουμε τον καθε κουραμπιε στα 35 γρ.
Τοποθετουμε απο 1 φουντουκι στο κεντρο το πλαθουμε μπαλακι,το πιεζουμε ελαφρα να πλατυνει λιγο
και τους τοποθετουμε σε λαμαρινα του φουρνου οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα.
Τους ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα μεχρι να ροδισουν.
Οσο ειναι ζεστοι αν θελουμε τους ραντιζουμε με ανθονερο.Τους αφηνουμε να κρυωσουν εντελως
και τους αχνιζουμε με την αρωματισμενη απο βανιλιες κοσκινισμενη αχνη ζαχαρη.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ