Σε αντικολλητικο βαθυ τηγανι βαζουμε το βουτυρο να ζεσταθει και προσθετουμε τα μανιταρια.
Για 3-4 λεπτακια τα ψηνουμε τα αφαιρουμε σε πιατο και τα αφηνουμε κατα μερος.
Στο ιδιο τηγανι προσθετουμε τα φιλετακια μας
και τα ψηνουμε μεχρι να παρουν χρωματακι απο ολες τις μεριες.
Προσθετουμε το κρεμμυδι με το σκορδο
και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν και γυαλισει το κρεμμυδι.
Κατοπιν προσθετουμε τα μανιταρια,
ανακατευουμε και σβηνουμε με το κρασι.
Αφηνουμε να εξατμιστει το αλκοολ και να βρασουν για ελαχιστο χρονο μεχρι να εξατμιστουν σχεδον τα υγρα.
Τοτε ριχνουμε αλατακι,πιπερακι ανακατευουμε,
προσθετουμε την κρεμα τυριου,την κρεμα γαλακτος και ανακατευουμε.
Αφηνουμε 1-2 λεπτα να βρασουν
και τοτε προσθετουμε τα βρασμενα της αρεσκειας μας ζυμαρικα.
Ανακατευουμε πολυ καλα να ενωθουν ολα τα υλικα
και σερβιρουμε με φρεσκοτριμενο mix πιπεριων και ψιλοκομμενο
μαιντανο.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μακαρονοσαλατα Ευκολη Πεντανοστιμη σε 5' Κρύα Σαλάτα Ζυμαρικών Γρηγορη Καλοκαιρινη Σαλατα