Σε μπολ βαζουμε ολα τα υλικα της γεμισης και τα ανακατευουμε καλα να ενωθουν οι γευσεις.
Βαζουμε στον καδο του μιξερ το βουτυρο με την κρεμα γαλακτος να χτυπηθουν μεχρι να ενωθουν καλα,
κατοπιν προσθετουμε το αλευρι με το αλατι
και χτυπαμε μεχρι να εχουμε μια ωραια μαλακη ζυμη.
Παιρνουμε στο χερι μας λιγη ζυμη οσο ενα μικρο μανταρινι, την βαζουμε στον παγκο μας,με την παλαμη την πιεζουμε να ανοιξει,και με ενα κ.γλυκου βαζουμε γεμιση στο κεντρο της ζυμης.
Πιανουμε τις ακρες της ζυμης,τις ανασηκωνουμε τις ενωνουμε να κολλησουν και να γινει σαν πουγκι πιεζουμε να κλεισει
και τα τοποθετουμε σε στρωμενη λαμαρινα του φουρνου μας με λαδοκολλα και με το κλεισιμο της ζυμης απο κατω.
Αλειφουμε τις μπαλιτσες με γαλα,με ενα μαχαιρακι χαραζουμε 2 φορες καθε κομματι, πασπαλιζουμε με σουσαμακι
και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα στην μεσαια σχαρα για 30 λεπτα περιπου (αναλογα τον φουρνο μας)μεχρι να παρουν ενα ωραιο χρυσοκιτρινο χρωμα και σερβιρουμε.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια