Τραγανα γευστικα μυρωδατα κριτσινια και κριτσινομπουκιτσες για ολες τις ωρες,για το ποτο σας με διαφορα ντιπ και μεζεδακια.
Βαζουμε ολα τα υλικα σε λεκανη εκτος απο το χλιαρο νερο
και ανακατευουμε με τα χερια μας ωστε να εχουμε ενα ψιχουλιαστο μιγμα.
Προσθετουμε λιγο λιγο το χλιαρο νερο.
Ζυμωνουμε μεχρι να εχουμε μια μαλακη ζυμη που δεν κολαει στα χερια.
Παιρνουμε λιγη ζυμη και την πλαθουμε στον παγκο μας ενα λεπτο κορδονι μεχρι 18 ποντους περιπου.
Η' αν θελουμε κανουμε πιο χοντρο κορδονι και το κοβουμε σε μπουκιτσες.
Σε φαρδυ μπολ εχουμε βαλει χλιαρο νερο μαζι με λιγη ζαχαρη και βουταμε το καθε κορδονι να βραχει.
Στην συνεχεια το κυλαμε στο σουσαμι.
Τα αραδιαζουμε σε στρωμενη απο λαδοκολλα λαμαρινα.
Ψηνουμε για 25 λεπτα στους 190 βαθμους στον αερα.





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια