Βαζουμε σε κατσαρολα  μπολικο νερο να βρασει.
Προσθετουμε αλατι και τις 2 κ.ελαιολαδο.Ριχνουμε τα μακαρονια και τα βραζουμε al dente να κρατανε λιγο και τα σουρωνουμε.
Αφου τα σουρωσουμε τα ριχνουμε παλι στην κατσαρολα και τα αφηνουμε κατα μερος.
Σε μπολ χτυπαμε τα αυγα με το γιαουρτι,
προσθετουμε τα τυρια
τα μυρωδικα
ανακατευουμε και τα προσθετουμε μεσα στα μακαρονια
και τα ανακατευουμε ολα μαζι πολυ καλα.
Αλειφουμε ενα ταψι 34 επι 26 και απλωνουμε το πρωτο φυλλο το ραντιζουμε με ελαιολαδο,και συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια με τα υπολοιπα 2 φυλλα.
Ριχνουμε τα μακαρονια μας τα στρωνουμε ομοιομορφα,ριχνουμε αν θελουμε ακομα λιγο τριμμενο κιτρινο τυρι,
ανασηκωνουμε τα φυλλα που εξεχουν εκτος ταψιου επανω στα μακαρονια.
Σκεπαζουμε τα μακαρονια με τα υπολοιπα 3 φυλλα λαδωνοντας τα με ραντισμα ενα ενα,χωρις να τα τεντωνουμε αλλα σουρωτα.
Χαραζουμε την πιτα σε κομματια,ραντιζουμε με ελαιολαδο και νερακι
και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 170-180 βαθμους και αναλογα το φουρνο μας για 45-50 λεπτα.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη