Μαλακα μπισκοτα με μαρμελαδα και επικαλυψη σοκολατα γαλακτος ενας πραγματικα υπεροχος συνδυασμος που θα ξετρελανει μικρους αλλα και μεγαλους.. Μοιαζουν αρκετα σε γευση με τα choco orange Παπαδοπουλου. Απολαυστε τα!!!
Κατοπιν προσθετουμε το αλευρι με το μπεικιν
και ανακατευουμε να ενωθει με τα υπολοιπα υλικα.
Στρωνουμε λαδοκολλα σε λαμαρινες του φουρνου μας,γεμιζουμε με το μιγμα το κορνε ζαχαροπλαστικης χωρις σχεδιο απλα με το μεγαλο στομιο και κοβουμε ζυμη στο μεγεθος ενος πολυ μικρου κεφτε (μπουκιτσας) αφηνοντας αρκετη αποσταση μεταξυ τους γιατι στο ψησιμο απλωνουν.
Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 190 βαθμους στον αερα για 5 λεπτα το πολυ 6.
Βγαζοντας τα θα τα δουμε πολυ μαλακα κρυωνοντας ομως ερχονται στο σημειο που επιθυμουμε.
Αφηνουμε για λιγο στην λαμαρινα να σταθουν και μετα τα αραδιαζουμε σε σχαρα να κρυωσουν πολυ καλα.Κατοπιν βαζουμε σε καθε μπισκοτο απο 1 κ.γλυκου μαρμελαδα και το αλειφουμε.
Λιωνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα την αφηνουμε εκτος φωτιας να σταθει για 1 λεπτο περιπου
και αλειφουμε τα μπισκοτα πανω απο την μαρμελαδα.





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νηστίσιμα Κουλουράκια με 3 Υλικα ΜΟΝΟ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
PETIT FOUR - ΠΤΙ ΦΟΥΡ