Βαζουμε το λαδι σε βαθυ αντικολλητικο τηγανι να ζεσταθει ελαφρα και ριχνουμε κρεμμυδια,πρασα,πιπεριες
και τα σωταρουμε μεχρι να πεσει λιγο ο ογκος τους και ψιλομαραθουν
και κατοπιν προσθετουμε τα μανιταρια
ανακατευουμε μεχρι να μαραθουν,
προσθετουμε τα ντοματινια
ανακατευουμε,κοιταμε να εχουν σωθει ολα τα υγρα
και τελος προσθετουμε τον μαιντανο,αλατι,πιπερι μοσχοκαρυδο
ανακατευουμε αφαιρουμε απο την φωτια και προσθετουμε τα τυρια ανακατευοντας.
Αφηνουμε να κρυωσει η γεμιση μεχρι να ετοιμασουμε τα φυλλα.
Λαδωνουμε καλα ενα ταψι Νο32 επι 26 στρωνουμε τρια φυλλα κατω αφηνοντας τις ακρες των φυλλων εξω απο το ταψι λαδωνουμε ενα ενα φυλλο πεταχτα με πινελο.
Προσθετουμε την γεμιση την ισιωνουμε καλα σε ολη την επιφανεια του ταψιου,
στρωνουμε μεσα στην γεμιση τα φυλλα που εξεχουν λαδωνοντας τα ενα ενα,
σκεπαζουμε με τα υπολοιπα φυλλα σουρωτα μεσα στο ταψι (οχι να εξεχουν τα φυλλα εκτος ταψιου) λαδωμενα και αυτα πεταχτα με το πινελο ενα ενα,
χαραζουμε την πιτα σε κομματια ραντιζουμε με λαδι και λιγο νερακι
και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 45 λεπτα περιπου να παρει ενα ωραιο ροδοκοκκινο χρωμα η πιτα.
Για να δουμε αν εχει ψηθει η πιτα μας,και γενικα οι πιτες μας αν κουνησουμε το ταψι μας και κουνιεται η βαση της πιτας τοτε εχει ψηθει.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο