Μαυρομάτικα φασόλια γιαχνί,κλασική οσο και αγαπημένη συνταγή για τους λάτρεις των οσπρίων και όχι μονο...!!! Δοκιμαστε τα και απολαυστε το μοναδικο αρωμα και γευση του δυοσμου που κανουν τα μαυροματικα φασολια να ξεχωριζουν πραγματικα...!!!
Πλενουμε καλα τα φασολια μας και τα νεροβραζουμε για ενα 15λεπτο. Τα σουρωνουμε στο τρυπητο.
Σε μια κατσαρολα βαζουμε το λαδακι,ριχνουμε τα κρεμμυδια το σκορδο
και σωταρουμε μεχρι να μαλακωσουν.
Στη συνεχεια ριχνουμε και τα φασολια και τα σωταρουμε ολα μαζι.
Κατοπιν ριχνουμε την τοματα,
το δυοσμο,το πιπερι,νερακι,ανακατευουμε και τα αφηνουμε να βρασουν σε σιγανη φωτια μεχρι να πηξει η σαλτσα μας.Tip: Μαγειρευονται και στη γαστρα με πολυ νοστιμο αποτελεσμα.







ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ