Ενα φαγητο σκετο λουκουμι και με μεγαλη διατροφικη αξια της αγκιναρας. Δοκιμαστε το!!!
Ζεσταινουμε το ελαιολαδο σε κατσαρολα και ριχνουμε το κρεας
να σωταριστει καλα απο ολες τις μεριες.
Στην συνεχεια προσθετουμε τα κρεμμυδια με το σκορδο,και τα σωταρουμε και αυτα.
Κατοπιν ριχνουμε και τις αγκιναρες τα σωταρουμε ολα μαζι και στην συνεχεια αφαιρουμε σε λεκανη τις αγκιναρες να τις προσθεσουμε και παλι λιγο πριν την ολοκληρωση βρασμου του κρεατος.
Προσθετουμε τις ντοματες,τα μυρωδικα εκτος απο αλατι που παντα το προσθετουμε στο τελος,νερακι ισα να σκεπαζει το κρεας.
κλεινουμε την κατσαρολα και σιγοβραζουμε το κρεας μας.
Μιση ωρα περιπου πριν ολοκληρωθει το βρασιμο προσθετουμε τις αγκιναρες να βρασουν και αυτες,
και να εχουμε ενα ωραιο μελωμενο αποτελεσμα με πηχτη σαλτσουλα.Προσθετουμε αλατι ζαχαρη αφηνουμε να παρουν κανα δυο βρασεις




ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ