Απο το προηγουμενο βραδυ,βαζουμε τα φασολια χαντρες να μουσκεψουν.
Την αλλη μερα τα πλενουμε και τα βαζουμε να μισοβρασουν και στην
συνεχεια τα σουρωνουμε τα πλενουμε καλα και τα αφηνουμε στην ακρη.
Σε μια κατσαρολα βαζουμε λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει,και σωταρουμε
το κρεμμυδι με το σκορδο
και στην συνεχεια αφου εχουμε κοψει σε
μεριδες το κρεας και το εχουμε πλυνει το ριχνουμε στην κατσαρολα
και τα σωταρουμε ολα μαζι.
Στην συνεχεια ριχνουμε τα ντοματακια τον ντοματοπελτε,





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ