Αρωματικα μπισκοτα με χυμο και ξυσμα φρεσκου πορτοκαλιου και κανελας...χωρις αλευρι και ζαχαρη.. αλλα με σιμιγδαλι και φρουκτοζη. Δοκιμαστε τα!!!
Σε μπολ βαζουμε το ελαιολαδο τον χυμο πορτοκαλιου οπου εχουμε διαλυσει την σοδα,
την φρουκτοζη
και ανακατευουμε μεχρι να διαλυθει η ζαχαρη.
Προσθετουμε το ξυσμα,την κανελα ανακατευουμε
και τελος προσθετουμε σιμιγδαλι με μπεικιν και ζυμωνουμε
μεχρι να εχουμε μια ζυμη που να πλαθεται.
Κατοπιν παιρνουμε μερος της ζυμης οσο ενας κεφτες πλαθουμε, πατικωνουμε με την παλαμη μας και τα τοποθετουμε σε λαμαρινα του φουρνου μας,οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα
και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 175 βαθμους για 15 λεπτα
μεχρι να παρουν χρωμα πανω-κατω (και αναλογα το φουρνο)Τα αφαιρουμε απο την λαμαρινα τα αφηνουμε σε σχαρα να κρυωσουν.







ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νηστίσιμα Κουλουράκια με 3 Υλικα ΜΟΝΟ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
PETIT FOUR - ΠΤΙ ΦΟΥΡ