Λιωνουμε σε μπεν μαρι τις κουβερτουρες μαζι με το βουτυρο
ανακατευοντας συνεχως μεχρι να λιωσουν.
Κατοπιν προσθετουμε την ζαχαρη,ανακατευουμε μεχρι να λιωσει.
Στην συνεχεια προσθετουμε ενα ενα τα αυγα και ανακατευουμε μεχρι να ενσωματωθει το καθε αυγο με τα υπολοιπα υλικα και μετα προσθετουμε το αλλο.
Αφαιρουμε απο την φωτια και ριχνουμε λιγο λιγο το αλευρι με το μπεικιν χωρις να σταματαμε το ανακατεμα
και τελος προσθετουμε τα ντερμπι.. ανακατευουμε πολυ καλα
και προσθετουμε σε ατομικα αντικολλητικα φορμακια μεχρι την μεση της καθε φορμας μιγμα. Αν δεν εχουμε αντικολλητικα φορμακια τοτε βουτυρωνουμε και τα αλευρωνουμε.
Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 190 βαθμους στον αερα για 15 λεπτα. Αφου τα αφαιρεσουμε απο το φουρνο τα αφηνουμε να σταθουν 10 λεπτα και μετα τα ξεφορμαρουμε.
Χτυπαμε στο μουλτι η με μιξερ χειρος ολα τα υλικα για την επικαλυψη,βουτυρο,τυρι κρεμα και αχνη μεχρι να αφρατεψουν. Αν θελουμε ριχνουμε και χρωμα ζαχαροπλαστικης τοσο οσο θελουμε το χρωμα μας να ειναι..και ανακατευουμε πολυ καλα.





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ