Σε φαρδυ αντικολλητικο τηγανι ζεσταινουμε το ελαιολαδο,προσθετοντας στην συνεχεια το κρεμμυδι,σκορδο πιπερια σωταρωντας τα μεχρι να μαλακωσουν.
Στην συνεχεια τα σβηνουμε με το ουζο.
Αφηνουμε να εξατμιστει το ουζο και προσθετουμε τις τριμμενες τοματες.
Προσθετουμε αλατι,πιπερι,ριγανη και αφηνουμε να βρασει η σαλτσα σε μετρια φωτια 8-10 λεπτα.
Κατοπιν προσθετουμε τα μυδια.
Ανακατευουμε και αφηνουμε να βρασουν 3-4 λεπτα.
Αποσυρουμε το τηγανι απο την φωτια και προσθετουμε την τριμμενη φετα,μαιντανο,δυοσμο.
Ανακατευουμε πολυ καλα να ενωθουν και τα τελευταια υλικα που προσθεσαμε και τα σερβιρουμε ζεστα με τηγανιτες πατατουλες και μπολικο φρεσκο ψωμακι για βουτιτσες.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο