Μέθοδος Εκτέλεσης
- Καθαριζουμε και πλενουμε πολυ καλα το κελυφος των μυδιων.
Στην συνεχεια βαζουμε σε βαθυ τηγανι η'γουοκ λιγο ελαιολαδο και ριχνουμε
το ψιλοκκομενο κρεμμυδι και το σωταρουμε,

-
κατοπιν ριχνουμε τα μυδια
και τα αχνιζουμε μεχρι να δουμε οτι ανοιγουν ολα,οσα δεν ανοιγουν τα πεταμε.

-
Στην συνεχεια τα σβηνουμε με το ουζο,ριχνουμε τις ντοματες και τον χυμο,

-
ριχνουμε 2 κουπες νερο,αλατι,πιπερι και τα αφηνουμε για κανα 5λεπτο να βρασουν,

-
και μετα ριχνουμε το ρυζακι,

-
ανακατευουμε κατα διαστηματα,και αν χρειαστει
συμπληρωνουμε λιγο ζεστο νερακι,αν κραταει λιγο το ρυζακι,σβηστε τη φωτια,
και αφηστε το λιγο να σταθει,και σερβιρετε..ειναι νοστιμοτατο.

Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 14 Μαρτίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο