Προκειται για ενα υπεροχο,πεντανοστιμο και γρηγορο σουφλε τοσο για το καθημερινο τραπεζι οσο για μπουφεδες και γιορτινα τραπεζια!!!
Σε μια κατσαρολα ζεσταινουμε το λαδι και προσθετουμε τον κιμα.
Τον σωταρουμε μεχρι να ψηθει και αλλαξει χρωμα και τοτε προσθετουμε το κρεμμυδι με το σκορδο και τα σωταρουμε ολα μαζι
Στην συνεχεια ριχνουμε την κανελα με το μπαχαρι και τις πιπεριες και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν ελαφρως οι πιπεριες.
Τελος προσθετουμε το χυμο τοματας,νερακι,φρεσκοτριμμενο πιπερι
Κλεινουμε με το καπακι την κατσαρολα και σιγομαγειρευουμε τον κιμα μεχρι να σωθουν ολα τα υγρα και μεινει με το λαδακι του.
Βουτυρωνουμε ενα πυρεξ και στρωνουμε 6 φετες ψωμι του τοστ
Καλυπτουμε το ψωμι με τον κιμα ομοιομορφα και πασπαλιζουμε την μιση ποσοτητα τυριων
Σκεπαζουμε τον κιμα με αλλες 6 φετες ψωμι περιχυνουμε ομοιομορφα την κρεμα γαλακτος
και τελος την υπολοιπη ποσοτητα τυριων.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο το φαγητο μας στους 180 βαθμους στον αερα για 30 λεπτα μεχρι να ροδοκοκκινισει η επιφανεια του φαγητου μας!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ