Βαζουμε σε λεκανη ολα τα υλικα,προσθετουμε το λιωμενο βουτυρο ανακατευουμε με κουταλι
και κατοπιν ζυμωνουμε με το χερι μεχρι να ενωθουν τα υλικα σε μια μαζα.
Πλαθουμε την ζυμη σε μπαστουνι,την κλεινουμε καλα σε σελοφαν και την αφηνουμε 2 ωρες στην καταψυξη.
Κομματιαζουμε τις κουβερτουρες προσθετουμε το καλαμποκελαιο και με την μεθοδο μπεν μαρι ανακατευουμε μεχρι να λιωσει η κουβερτουρα.
Κοβουμε το μπαστουνι σε φετες παχους ενος δαχτυλου,
βουταμε μια μια στην λιωμενη κουβερτουρα,και με την βοηθεια 2 πηρουνιων αφαιρουμε την καριοκα
και την τοποθετουμε σε λαδοκολλα οπου εχουμε στρωσει στον παγκο μας.
Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα κομματια.







ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ