Πλενουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες σε κυβους
Τις βαζουμε σε ενα μπολ και προσθετουμε τα ξερα και φρεσκα κρεμμυδακια ανακατευοντας τα πολυ καλα.
Στην συνεχεια προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα εκτος απο το αλευρι και τα ανακατευουμε καλα.
Τελος προσθετουμε το αλευρι λιγο λιγο
μεχρι να εχουμε εναν πηχτο χυλο.
Σε αντικολλητικο τηγανι ζεσταινουμε το λαδι και ριχνουμε κουταλια κουταλια τους κεφτεδες..δεν βαζουμε πολλους μαζι για να μην πεσει η ενταση της φωτιας.Μολις παρουν χρωμα απο την μια μερια τους γυριζουμε απο την αλλη.
Τους αφαιρουμε απο το το τηγανι και τους αφηνουμε σε απορροφητικο χαρτι να φυγουν τα περιττα λαδια.Σερβιρουμε με τζατζικακι η σκετο γιαουρτακι.




ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια