Σας περισσεψε κιμας μαγειρεμενος και δεν ξερετε πως να τον αξιοποιησετε? Φτιαξτε αυτη την πεντανοστιμη ομελετα και θα την φτιαχνετε ξανα και ξανα. Δικη σας!!!
Βαζουμε σε κατσαρολα τον κιμα και τον ανακατευουμε μεχρι να αλλαξει χρωμα.
Κατοπιν προσθετουμε,ολα τα λαχανικα
και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν τα λαχανικα μας.
Συνεχεια προσθετουμε την τοματα,ολα τα μυρωδικα και τα 50 ml νερο
και αφηνουμε να σιγοβρασει μεχρι να εξατμιστουν τα ελαχιστα υγρα που υπαρχουν.Αφου ετοιμαστει ο κιμας τον αφηνουμε εκτος φωτιας να πεσει η θερμοκρασια.
Εχουμε στρωσει τις ψημενες μελιτζανες σε ενα ταψακι (αντικολλητικο) αν δεν εχουμε τοτε αλειφουμε το ταψι μας με λιγο ελαιολαδο.
Σε μπολ βαζουμε τα αυγα,γαλα,πιτουρο βρωμης λιγο αλατι,πιπερι,μοσχοκαρυδο και τα χτυπαμε πολυ καλα.
Στρωνουμε τον κιμα πανω απο τις μελιτζανες,και τελος προσθετουμε τα χτυπημενα αυγα.
Ψηνουμε στους 180 βαθμους στον αερα μεχρι να ψηθουν τα αυγα.

ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΚΙΜΑ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΑΨΙΟΥ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ