Ετοιμαζουμε την κρεμα πατισερι και την αφηνουμε να κρυωσει.
Ετοιμαζουμε την σαντιγι βαση των οδηγιων του φακελου και την βαζουμε να παγωσει στο ψυγειο.
Παιρνουμε ενα ενα χωνακι και με το σιροπι του βυσσινου αλειφουμε το χειλος του γυρω γυρω
και το κυλαμε στην τρουφα να κολλησει.
Ριχνουμε στην κρεμα το βυσσινο ανακατευουμε
και γεμιζουμε τα χωνακια μας.




ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα