Μέθοδος Εκτέλεσης
                            
 	- Βαζουμε στο μιξερ τον 1 φακελο Γκαρνι μαζι με το εβαπορε και τα χτυπαμε
για 5 λεπτα.
 
- 
Στην συνεχεια ριχνουμε την βανιλετα,
 
- με το ματι λιγο λικερ για να σπασει
την μυρωδια του γαλατος
 
-  το ζαχαρουχο, και το χτυπαμε για 10 λεπτα επιπλεον σε δυνατη ταχυτητα.
 
- Κατοπιν παιρνουμε ενα ταπερ η'ειδικο μπολ για παγωτο,ριχνουμε το υλικο
 
- ριχνουμε τον 1 φακελο τις σταγονες κουβερτουρας,
 
- σπαμε με τα χερια μας
το μισο πακετο μπισκοτα η'λιγοτερα αναλογα τι θελετε..
 
- ριχνουμε λιγο γλυκο βυσσινο
 
- μερικα καβουρντισμενα αμυγδαλα
 
- ,και με μια σπατουλα ανακατευουμε
ελαφρα,κλεινουμε με το καπακι και το τοποθετουμε στην καταψυξη να παγωσει
πολυ καλα, και ειναι ετοιμο να το απολαυσουμε..
 
- Με τον ιδιο τροπο ετοιμαζουμε και την γευση κακαο..
Αφου χτυπησουμε το Γκαρνι με το εβαπορε, για 5 λεπτα,ριχνουμε το λικερ,την βανιλετα,το κακαο
 
-  και λιωνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα,
 
- την προσθετουμε και
αυτη,ριχνουμε το ζαχαρουχο και χτυπαμε για 10 λεπτα επιπλεον.
 
- Το αδειαζουμε σε ταπερ και ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα που βαλαμε και 
στην βανιλια.
 
- 
 
 
- Ελπιζω και ευχομαι να σας αρεσει!!!
 
                        Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 2 Αυγούστου 2011
                     
                
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΗ ΥΦΗ
Γρηγορο Καιμάκι Παγωτό Χωρίς Παγωτομηχανή ΧΩΡΙΣ Ανακατέματα Χωρίς να Κρυσταλιάζει
Παγωτο Βανίλια Χωρις Παγωτομηχανη