Ελαφρυ,δροσερο γλυκο με διακριτικο αρωμα μαστιχας και ζελε με κομματια βυσσινου. Ιδανικο για ολες τις εποχες, και γιατι οχι και μετα το Πασχαλινο τραπεζι.(?) Απολαυστε την!!!
Σε μπολ βαζουμε την ζελατινη με το νερο ανακατευουμε να διαλυθει και το αφηνουμε να φουσκωσει.
Σε κατσαρολιτσα βαζουμε το γαλα,την κρεμα γαλακτος,την ζαχαρη,την μαστιχα την βανιλια ανακατευουμε να διαλυθουν
και τα αφηνουμε να ερθουν σε σημειο βρασμου.
Τοτε προσθετουμε την φουσκωμενη ζελατινη και ανακατευουμε πολυ καλα να διαλυθει εντελως
αφαιρουμε απο την φωτια και προσθετουμε το βυσσινο.
Ανακατευουμε πολυ καλα
και μοιραζουμε το μιγμα σε ατομικα μπολ.







ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα