Ειναι πανευκολες,ειναι πεντανοστιμες,ειναι οικονομικες για καθε ωρα της ημερας. Δοκιμαστε τις!!!
Σε μπεν μαρι λιωνουμε την κουβερτουρα,

προσθετουμε την βρωμη,
την κοντιτα
και ανακατευουμε να ομογενοποιηθουν τα υλικα και αφαιρουμε απο την φωτια.
Στρωνουμε λαδοκολλα στον παγκο μας,απλωνουμε το μιγμα,
σκεπαζουμε απο πανω του αλλη λαδοκολλα και με μικρο πλαστακι απλωνουμε το μιγμα σε μακροστενο ισοπαχο σχημα και σε παχος ενος δαχτυλου.
Με μαχαιρι χαραζουμε σε κομματια το μεγεθος που θελουμε,αφηνουμε να κρυωσει καλα το μιγμα μας,





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα